No niin, kesäloma on ohitettu jo komeasti ja työt kutsuvat. Kesäloman aikana ehti niin tottua leppoisaan oloon, että syksyä kohden kiihtyvä tahti mienasi säikäyttää ihan loman jälkeen. Tällaistako tämä on ollut? =) Sähköpostia tulee tosi paljon ja kaikkeen pitäisi ehtiä vastaamaan, kotona olisi hommia kanssa ja vielä olisi kiva ehtiä lepäämäänkin. Kaksi viikkoa on ollut aika hulinaa nyt.

Autokin hajosi. Kävimme heinäkuun lopussa viikonlopun kurssilla ja sillä reissulla auto alkoi oikkuilemaan. Ei päästy ylämäkeen kenestäkään ohi, vauhti sen kun hyytyi ja hyytyi aina. -loivassakin mäessä. Siihen piti teettää iso remontti. Onneksi äiti lähti käymään Tanskassa kaksi viikkoa, saimme siis hänen autonsa lainaan siksi aikaa. Nyt odottelemme että pääsisimme taas oman auton kanssa liikkeelle.

Syksyn mittaan liikkumista tuleekin. Aloitan projektin lisäksi muutamien viikonloppukurssien vetämisen ja yhdistän oulussa kulkemiseen yhden äitiryhmän vetämisen kansalaisopistossa. Ihan kivaa vaihtelua se kyllä on. Ja ehkä tasoittaakin vähän tätä arkea, Aamulla äitiryhmän veto, illalla perhevalmennus. Tulee pitkiä päiviä välillä, mutta toisaalta kun tekee tiiviisti jonkun päivän, voi toinen olla vähän helpompi...

Gerbiilien poikaset kasvaa. Ne on kohta luovutusikäisiä. Laitoin ensiviikoksi ilmoituksen lehteen, saa nähdä ilmestyykö ketään joka haluaisi pari itselleen. Ainakin ne on kesyjä Jimi on leikkinyt niiden kanssa joka päivä monta tuntia. Tulevat itse käteen eivätkä yhtään ujostele tai juokse enää karkuun. Vähän tuolla vaan alkaa olla ahdasta tuolla laatikossa, kun 9 hiirulaista vipeltää....=)