Gerbiilit kyllästyivät vanhaan asuntoonsa, se kaiketi oli liian pieni koskapa ryhtyivät yhdeksän hengen voimin jyrsimään itselleen ulospääsyä terraarion seinään. Piti tehdä pikaratkaisu ja ostinkin Citymarketista niin suuren kirkkaan muobilaatikon kuin vain löysin. K-raudasta sitten hankin mm. raudoitusverkkoa josta aion askarrella uuteen taloon oivan ilmastoidun katon.

Teimme uudesta talosta kerros-sellaisen. Ostin pienemmän muovisen välipohjan josta askartelimme ruokailukerroksen. Terraariosta tuli tosi hieno ja gebiilit voivat nyt kaivaa koko perheensä voimin alakerrassa vaikka kuinka paljon jayläkerrassa on ruokaa tarjolla kaiken aikaa =D Hiirulaise on selvästi ihastuneet omaan uuteen taloonsa ja niin oikeastaan olen minäkin.

Huusin kyllä sitten parin päivän päästä huuto.netistä meille vielä lasisen 150 litraisen terraario, mutta onhan noita 9 kpl ja pojat pitäisi erottaa pian tytöistä tai voi olla että kuukauden päästä gerbiilejä on monin kerroin enemmän...

Akvaariokin sisustettiin uudelleen, ostimme suuren suuren juurakon ja siitä tuli ihan kiva. Akvaarion vauvakalojen muuten kävi taannoin vähän huonosti. Ostin heille luonnollisia vihollisia kaksi kappaletta, ilmeisen nälkäisiä otuksia, sillä kaikki vauvat hävisivät vuorokaudessa. Nyt olemme kylläkin ostaneet enemmän ukkokaloja ja heille runsain mitoin vaimoja, jospa tässä sieltäkin vauvoja saataisiin =9 Me ollaan vähän kummallista porukkaa, kai, koska tykkäämme elää ja asustaa eläinten ympäröimänä ja teettää pikkuisia vähän kaikilla. Ainakin näistä riittää harrastamista ja pojat tykkäävät ruokkia ja hoitaa kanssani lemmikkejämme.

Ilmoittauduin ratsastustunnille viime viikolla. Ostin uuden kypäränkin. Nyt jännittää. En ole ratsastanut 4 vuoteen! Ihanaa päästä taas selkään, mutta toisaalta varsin pelottavaa. Jouduin viimeksi lopettamaan raskauden tuomien vaivojen takia ja siinä pelosa että putoan hevosen selästä ja se pelko on jäänyt! Aion ostaa turvaliivin itselleni, etten loukkaa selkääni... Tunnen itseni mummoksi.

Loppukevennyksenä voisin kertoa sitten yhden aika ihanan jutun. Tässä pari iltaa sitten minun nuoremman pojan isä laittoi tekstiviestiä, Santtu oli katsellut missimainoksia telkkarista ja sanonut; "minun anu-äidille pitäisi ostaa ruukku, tuollainen prinsessa ruukku... =) Tarkoitti kruunua... =D Poika tietää, miten äidin sydän laitetaan sykkyrälle... =)

Kivaa viikonloppua kaikille!